STUDY360 is afgelopen. Hou eind juli onze website in de gaten en kom te weten welke locaties je vanaf 5 augustus terug kan studeren!

Stationsbuurt

Level9

STUDEREN OP HOOG NIVEAU

De negende verdieping van de statige President Building op de Rooseveltplaats is tijdens de blok de place to be om jouw studieresultaten naar het hoogste niveau te tillen. Je vindt hier Level9, een co-working en businesscenter waar de focus op IT ligt. Snuif de professionele én comfortabele sferen van de meeting room of co-working space op. Je wordt er voorzien van de beste kwaliteitsstoelen en -tafels om je van een ultiem studeercomfort te verzekeren. Nood aan motivatie? Dan ben je bij Level9 zeker aan het goede adres: omringd door inspirerende IT-bedrijfjes studeer je hier in het hart van efficiëntie. Tijdens je pauzes kun je bij Level9 wegdromen bij het prachtige uitzicht over Antwerpen én als eersterangstoeschouwer de werken aan de Rooseveltplaats en de Leien volgen!

Adres

Franklin Rooseveltplaats 12 b24
verdieping 9
2060 Antwerpen

+32 3 205 74 50

Google Maps

Openingsuren

Voeg toe aan jouw kalender

Let op: hiermee worden de huidige openingsuren gedownload. Check steeds de website voor mogelijke wijzingen.

Diensten

WIFI - Gratis koffie - Gratis thee

Drinkbaar water van de kraan kan verkregen worden. Frisdranken en water in flesjes is enkel voor de organisatie en klanten van Level9.

Rolstoeltoegankelijkheid

De deuren van en in het gebouw alsook de lift laten gemakkelijk rolstoelen door.

Denk er wel aan dat de werken op de leien vlak voor de deur plaatsvinden; je kan het gebouw nog steeds makkelijk bereiken, maar met de rolstoel gaat dit eventueel iets minder vlot.

Tijd voor een pauze

Bij Level9 zijn je studeerpauzes allesbehalve saai. Vanaf de negende verdieping geniet je van een fenomenaal uitzicht; perfect om even tot rust te komen en je hoofd leeg te maken. Voor de ultieme ontspanning kun je een filmpje meepikken bij de UGC Cinema. Toch nood aan wat frisse lucht? Maak dan een wandelingetje in het nabijgelegen Stadspark of ga voor een shopping spree op de Meir. Een hongertje kun je stillen met een broodje van Express Bar of één van de broodjeszaken op de Ossenmarkt. ‘s Avonds kun je bij Ellis Gourmet Burger terecht voor een overheerlijke vettige burger of een snelle hap bij Tasty Thai Express. Behoefte aan een maaltijd met een iets hoger vitaminegehalte? Breng dan eens een bezoek aan Poké Bowl in de Jezusstraat. Na een intensieve studiedag kun jezelf nog op een welverdiend pintje trakteren bij Kassa 4 of Barracuda op de Ossenmarkt.

Check voor meer pauze-inspiratie zeker ook eens onze studentengids. Je vindt hem op de studeerlocatie!

Bereikbaarheid

Vanuit de studentenbuurt ben je in 5 minuutjes wandelen bij Level9, maar ook als je van Centraal Station komt, sta je in no time aan de President Building. Je Velo kun je parkeren aan Opera of de Teniersplaats. Kom je liever met de bus of tram? Onder andere buslijnen 32, 36, 763 en 762 stoppen aan de busterminal op de Rooseveltplaats en vanaf halte Astrid Metro kun je trams 2, 3, 5 en 6 nemen. Voor een actuele routebeschrijving check je het best de routeplanner van De Lijn.

In samenwerking met