Skip to main content.

Kras

Registreer
Start of main content.

Say hello to Kras: een bruisend jeugdcentrum in het hartje van ‘t Kiel én nieuwe STUDY360-locatie. Kras engageert zich voor kinderen en jongeren en richtte enkele belangrijke buurtprojecten op. Warme vibes nodig tijdens het studeren? Kras is the place you need!

Adres

Sint-Bernardsesteenweg 113, 2020 Antwerpen

Google Maps

Openingsuren

11:00-19:00

Voeg toe aan jouw kalender

Let op: hiermee worden de huidige openingsuren gedownload. Check steeds de website voor mogelijke wijzingen.

Diensten

gratis water

Mogelijks is er lawaai / muziek / beweging in het huis. Jullie zijn welkom om te studeren in de Basquiat of in de gang.

Rolstoeltoegankelijkheid

open in de kerstvakantie!

Tijd voor een pauze

Kras ligt vlakbij de Abdijstraat, waar je tal van leuke cafés en winkels vindt. De Daily Grind voorziet jou van je dagelijkse portie cafeïne. Bij Macchiato kan je internationaal brunchen en lunchen aan comfortabele prijzen. Voor een sweet treat kan je tot ‘s avonds laat terecht bij Baklavaland: treat yourself met hun heerlijke Turkse en Marokkaanse specialiteiten.

Going on a stupid little walk for your stupid mental health? In het gezellige Kiel Park kan je een luchtje scheppen en de stress van je lijf stappen. Ook de Kringwinkel in de Abdijstraat is een aanrader: deze tweedehandswinkel is één van de grootste van ‘t stad!

Bereikbaarheid

Kras is makkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer. Tram 4 en 10 zetten je om de hoek af bij halte Abdijstraat. Ook bus 290, 295 en 298 brengen je naar waar je moet zijn. Ga je liever met de fiets? Kras is slechts 20 minuutjes fietsen vanuit de studentenbuurt.

De beschikbare studieplaatsen kunnen niet worden getoond door een technisch probleem.
Probeer de pagina te herladen.

De openingsuren kunnen niet worden getoond door een technisch probleem.
Probeer de pagina te herladen.