Luchtbal

Kinepolis Antwerpen

THE ULTIMATE STUDY EXPERIENCE

Geen stof dat in de zon glinstert op een klein zolderkamertje, maar sterren uit de acteerwereld van binnen- en buitenland!

Geef je blokperiode wat extra glam en buig je over je boeken zoals een acteur over zijn script in de Loft, de unieke eventruimte van Kinepolis Antwerpen.
Tonnen natuurlijk daglicht, een uitzicht om bij weg te dromen (maar niet te lang uiteraard) en een terras met wat groen voor de nodige zuurstof en vitamine D. Kortom: de ideale plek om te studeren en pauzeren.
Bij Kinepolis worden sterren gemaakt en deze studieperiode ben jij er eentje!

Adres

Groenendaallaan 392030 Antwerpen

03 544 36 00

Google Maps

Diensten

WIFI - Gratis thee - Gratis water - Lockers - Hoofdtelefoons - Ontspanningsruimte - Ping pong - Stopcontacten - Yogacorner - Lounge terras

Er zijn gratis toiletten achter de Leonidas shop in de inkomhal. Enkel deze toiletten zijn gratis voor studenten van GATE15 op vertoon van studentenkaart.
Check zeker de website van Kinepolis (www.kinepolis.be/students) voor meer informatie over studentenactiviteiten.

Rolstoeltoegankelijkheid

Gelieve bij aankomst je te melden bij onze receptie. Zij kunnen jou een toegangsbadge geven voor de lift (naast zaal 1) die je rechtstreeks tot in onze Loft brengt, waar de studieplek zich bevindt.
Er is ook een mogelijkheid om vanuit onze overdekte parking tot in de Loft te geraken. Hiervoor moeten jullie bellen op de receptie (03 544 36 00), zodat zij iemand kunnen sturen die de lift bediend.

Een rolstoeltoegankelijk toilet bevindt zich achter de Leonidas shop op het gelijkvloers.

Gelieve bij aankomst de toegangsbadge voor de lift aan onze receptie te vragen.

STUDY360 Kinepolis STUDY360 Kinepolis STUDY360 Kinepolis

Tijd voor een pauze

Langs de Loft krijgen jullie toegang tot de ontspanningsruimte. Beide ruimtes leiden je eveneens naar het ruime, zonnige terras.
Indien jullie graag een broodje/slaatje bestellen, kan dit elke werkdag vóór 10u aan onze receptie (direct afrekenen).

Zowel in de ontspanningsruimte als op het terras is er plaats om te lunchen. Als je geen homemade bo’kes hebt meegebracht, is er een ruime keuze om je lunch ergens anders te gaan eten of uit te halen. Alle zaakjes bevinden zich rond de magische fontein.

Axxes Salsa restaurant (Mexicaans getinte keuken), Burger King, Matiate (verse huisbereide mediterraanse gerechten), Brasserie Martinique (klassieke gerechten in een fris jasje),  Sensasian (Aziatische gerechten en cocktails) en Take Two (traditioneel en lekker).
Een koffie, of zelfs ontbijt, scoren kan bij het Hollywood Café.

Net examen gehad of nood aan ontspanning na een lange blokdag? Haal dan je Kinepolis Student Card boven en laat je (met een fikse korting) meeslepen door een van de films. Er even helemaal tussenuit, this is the place to be!
Ontdek hier de volledige filmprogrammatie

Dé ultieme tip, dat is een bezoek aan de 4DX cinemazaal. Die bezorgt je gegarandeerd een adrenaline rush die je namiddag dipje met de grond gelijk maakt!

Net examen gehad en zin om even te bewegen op de dansvloer? Dan zullen Ikon op de Straatsburgdok en The Villa in de Limbastraat je opnieuw energie geven. Wie weet bots je al dansend op Matteo Simoni of Nathalie Meskens.

Nog meer inspiratie nodig? Op de studieplek vind je de Antwerp Student guide, , met alle must-know adresjes in de buurt.

Bereikbaarheid

Gratis parking – gedeeltelijk overdekt – ook overdekte parking Decathlon (gratis) beschikbaar. Er is eveneens een fietsenstalling beschikbaar in de ondergrondse parking.

Velostation tegenover Kinepolis Antwerpen: 205 Kinepolis

Kom je liever met trein, bus of tram, check dan de beste route via de routeplanner van de Lijn.

 

In samenwerking met