Skip to main content.

Toko139

Registreer
Start of main content.

Kif Kif betekent ‘het is gelijk’ in het Berbers. Dat is niet toevallig, want de organisatie staat voor gelijkheid en zet zich in voor de strijd tegen racisme. Via podcasts en e-books voeren ze gesprekken over discriminatie en racisme, de sociale acties die ze doen zijn toegankelijk voor iedereen. Ze werken ook regelmatig thematische dossiers uit die artikels en interviews bundelen om zo een diepgaandere kijk op verschillende maatschappelijke thema’s te bieden. Ook offline organiseren ze verschillende activiteiten rond diversiteit en maatschappelijke rechtvaardigheid. Bij Kif Kif scoor je dus niet alleen een leuke, maar ook een sociaal belangrijke studieplek.

Adres

Statiestraat 139, 2600 Antwerpen

03 667 69 33

Google Maps

Openingsuren

10:00 tot 17:00

Voeg toe aan jouw kalender

Let op: hiermee worden de huidige openingsuren gedownload. Check steeds de website voor mogelijke wijzingen.

Diensten

wifi - gratis thee - gratis water

Tijd voor een pauze

Kif Kif ligt op 4 minuten van het station Antwerpen-Berchem, dus je kan al wel raden dat je voor je caffeine boost bij Starbucks moet zijn! Geen Starbucks lover? Melbourne Coffee vind je ook in het station, waar je ook terecht kan voor cinnamon rolls en chocoladebroodjes. En, zoals in elk station, mag ook de Panos niet ontbreken! Heb je tijd voor een iets langere wandeling? Kif Kif ligt op 10 minuutjes wandelen van het Groen Kwartier, waar je bij PAKT verschillende eet- en koffieplekjes kan vinden. In die buurt vind je ook Kornel, waar je terecht kan voor koffie, een biosoepje of een boterham kipcurry, bijvoorbeeld.

Bereikbaarheid

Kif Kif ligt in het mooie Berchem. Je geraakt er dus niet alleen met het openbaar vervoer, maar ook met de trein: gewoon even afstappen bij Antwerpen-Berchem. Ook met bus 22 en tram 9 stap je af aan het station op perron 12 en 22, respectievelijk. Kom je met tram 7 of 15? Dan stap je af aan halte Berchem Driekoningen. Tram 4 stopt dan weer aan halte Cuperus en bus 21 aan de Van Marsenillestraat. Kom je met een Velo-fiets? Dan vind je een station op de Victor Jacobslei en aan het station. Daar zijn ook fietsenstallingen waar je je eigen fiets kan zetten.

In samenwerking met

De beschikbare studieplaatsen kunnen niet worden getoond door een technisch probleem.
Probeer de pagina te herladen.

De openingsuren kunnen niet worden getoond door een technisch probleem.
Probeer de pagina te herladen.