Skip to main content.

Momenteel zijn alle locaties gesloten. De volgende editie start op 30 april 2024.

Kasteel Rivierenhof

Registreer
Start of main content.

Het Rivierenhof: een prachtig domein voor urenlange wandelingen om te ontsnappen aan de stadsdrukte. Met een kinderboerderij en minigolf had dit park al alles wat je hartje kon verlangen, maar STAN deed er nog een schepje bovenop: je kan er vanaf december studeren in één van de restaurantruimtes van het kasteel. En ontspannen? Dat doe je gewoon in al het groen dat het Rivierenhof te bieden heeft.

Adres

Parkweg via, Turnhoutsebaan 244, 2100 Antwerpen

Google Maps

Openingsuren

Voeg toe aan jouw kalender

Let op: hiermee worden de huidige openingsuren gedownload. Check steeds de website voor mogelijke wijzingen.

Diensten

wifi

Tijd voor een pauze

Uiteraard kunnen wij niet anders dan je een picknick aanraden, gezellig met eigen bokes en koekskes. Zo kan je optimaal genieten van alles wat het Rivierenhof te bieden heeft.

Toch goesting in een verse koffie? Op slechts 5 minuten wandelen staat de koffie al voor je klaar bij Bar Kotee. De place to be in Deurne voor koffie en gebak. Nood aan wat stilte tijdens je break? Geniet bij Bar Kotee van hun rustgevend tuinterras. Geen zin om het park al te verlaten? Te midden van al het groen vind je Bar Stark, een zeer aesthetic barretje waar je alles vindt om je lichaam en ziel te verwarmen.

Bereikbaarheid

Kom je vanuit Antwerpen centrum, dan is tram 10 jouw beste vriend. Aan Roosevelt kan je ook bus 410 nemen, die dropt je veilig af bij halte Deurne Venneborg.

Geen zin in het OV? Met de fiets doe je er vanuit Antwerpen Centraal slechts 15 minuutjes over en ook aan Velo-stations is er geen gebrek.

De beschikbare studieplaatsen kunnen niet worden getoond door een technisch probleem.
Probeer de pagina te herladen.

De openingsuren kunnen niet worden getoond door een technisch probleem.
Probeer de pagina te herladen.