Theaterbuurt

Hetpaleis

ADD SOME DRAMA

Studeren hoeft niet per definitie saai te zijn. hetpaleis ontvangt je met open armen. Nestel je de komende weken in dit Antwerpse theaterhuis voor kinderen en jongeren. Vind er opperste concentratie en laat je blik af en toe rusten op het levendige Theaterplein.

Cultuurliefhebber of niet, hier kan iedereen studeren. Sla op het einde van de dag je boeken theatraal dicht en ga een pintje drinken in hetgeluk!

Adres

Theaterplein2000 Antwerpen

03 202 83 00

Google Maps

Openingsuren

Deze studielocatie opent vanaf 5 juni 2018.

Voeg toe aan jouw kalender

Diensten

WIFI - Gratis water - Lockers - Ontspanningsruimte - hetgeluk - studentenacties

Koffie aan 1 € ipv 2 €.
Soep met brood aan 3 € ipv 4 €.
Medium salad bowl aan 5 € ipv 7 €.
Gratis water.
Gratis vieruurtje (stuk fruit of koek).

Tijd voor een pauze

In de buurt van hetpaleis vind je verschillende plekjes waar je even kan uitblazen. Wie vijf minuutjes wandelt, kan dat zelfs doen in de groene omgeving van de Plantentuin of van het Stadspark.
Honger gekregen van al dat studeren? Hetgeluk ligt in hetpaleis. Daar eet je verse soep en lekkere salades een democratische prijzen. Hetgeluk is open van woensdag tem zondag.

Nog meer inspiratie nodig? Op de studieplek vind je de Antwerp Student Guide, met alle must-know adresjes in de buurt.

Nood aan een lichtpuntje én ultieme ontspanningsmogelijkheid tijdens de blok? Check het programma op www.hetpaleis.be

Bereikbaarheid

Fietsenstallingen vind je onder andere op het Theaterplein en in de Meistraat. Je Velo-fiets kan je kwijt in het Velostation op de Tabakvest of aan het Rubenshuis (Wapper). Vanaf treinstation Antwerpen Centraal ben je al na 15 minuten wandelen bij hetpaleis.

Kom je liever met het openbaar vervoer? hetpaleis is bereikbaar vanaf verschillende metrohaltes in de buurt. Aan metrohalte Stadspark stoppen bussen 1 en 13 (Eilandje), 290 en 500, en trams 12 en 24. Vanaf het Stadspark is het 3 minuten wandelen naar hetpaleis. Op het Mechelseplein stoppen trams 4 en 7, en aan premetrostation Meir stoppen trams 3, 5, 9 en 15. Beide haltes liggen op 7 minuten wandelen van hetpaleis. Jouw ideale route vind je via de routeplanner van De Lijn.