Skip to main content.
Theaterbuurt

hetpaleis

Registreer
Start of main content.

ADD SOME DRAMA

Studeren hoeft niet per definitie saai te zijn. hetpaleis ontvangt je met open armen. Nestel je de komende weken in dit Antwerpse theaterhuis voor kinderen en jongeren en vind er opperste concentratie. Cultuurliefhebber of niet, hier kan iedereen studeren.

Adres

Theaterplein, 2000 Antwerpen (ingang via de dienstingang in de Meistraat 2/ tegenover Plantijn Hogeschool)

Google Maps

Openingsuren

Deze locatie opent op 1 augustus 2022.

Voeg toe aan jouw kalender

Let op: hiermee worden de huidige openingsuren gedownload. Check steeds de website voor mogelijke wijzingen.

Diensten

wifi - gratis koffie - gratis thee - gratis water - gratis fruit - oordopjes - Je kan lunchen in onze kantine. Soep voor 2 euro en een warme, vegetarische maaltijd voor 6 euro.

Tijd voor een pauze

In de buurt van hetpaleis vind je verschillende plekjes waar je even kan uitblazen. Wie vijf minuutjes wandelt, kan dat zelfs doen in de groene omgeving van de Plantentuin of van het Stadspark. Het Theaterplein biedt een uitgebreid aanbod aan koffie- en eettentjes. Wat dacht je van take away bagels van Barnini of liever wraps, hamburgers en bio rolls van Lunchbox?

Nog verder proeven van het Antwerpse studentenleven in deze wijk of daarbuiten? Neem gratis het gloednieuwe Studentenmagazine mee vanop deze STUDY360-locatie of van aan de onthaalbalie van STAN, smikkel van de interessante verhalen én voel je thuis in ’t Stad.

Bereikbaarheid

Fietsenstallingen vind je onder andere op het Theaterplein en in de Meistraat. Je Velo kan je kwijt in het Velo station op de Tabakvest of aan het Rubenshuis (Wapper). Vanaf treinstation Antwerpen Centraal ben je al na 15 minuten wandelen bij hetpaleis. Kom je liever met het openbaar vervoer? hetpaleis is bereikbaar vanaf verschillende metrohaltes in de buurt. Aan metrohalte Stadspark stoppen bussen 1 en 13 (Eilandje), 290 en 500, en trams 12 en 24. Vanaf het Stadspark is het 3 minuten wandelen naar hetpaleis. Op het Mechelseplein stoppen trams 4 en 7, en aan premetrostation Meir stoppen trams 3, 5, 9 en 15. Beide haltes liggen op 7 minuten wandelen van hetpaleis. Jouw ideale route stippel je uit met de routeplanner van De Lijn.

In samenwerking met

De beschikbare studieplaatsen kunnen niet worden getoond door een technisch probleem.
Probeer de pagina te herladen.

De openingsuren kunnen niet worden getoond door een technisch probleem.
Probeer de pagina te herladen.