Skip to main content.

STUDY360 is afgelopen. Hou eind november onze website in de gaten en kom te weten welke locaties er komende editie vanaf 4 december deelnemen!

STUDY360 has come to an end. Keep an eye out on our website at the end of november and find out at which locations you can study, starting the 4th of December!

Eilandje

Het Havenhuis

Registreer
Start of main content.

Architecturaal hoogstandje op de rand van stad en haven

Soms heeft een mens zin om zich wat exclusief te voelen tijdens het studeren. STUDY360 beantwoordt dit jaar perfect aan exact die noden met tien studeerplekjes in het nieuwe hoofdkantoor van Port of Antwerp-Bruges. Dat het gebouw, ontworpen door de wereldvermaarde Brits-Iraakse architecte Zaha Hadid tot de verbeelding spreekt is een understatement. Het is één van de nieuwste maar ook meteen één van de meest iconische gebouwen van de Antwerpse skyline. In vergaderzaal 3.05 op het derde verdiep worden elke weekdag van 8 tot 19 uur twaalf plekken vrijgehouden voor blokkende studenten.

Adres

Zaha Hadidplein 1
2000 Antwerpen

Google Maps

Openingsuren

Voeg toe aan jouw kalender

Let op: hiermee worden de huidige openingsuren gedownload. Check steeds de website voor mogelijke wijzingen.

Diensten

wifi - gratis koffie - gratis thee - gratis water - Stopcontacten

Breng je eigen mok of beker mee

Rolstoeltoegankelijkheid

De studieplek bevindt zich op de derde verdieping. Er is een brede ingang en een lift aanwezig. Zowel op het gelijkvloers als op de derde verdieping zijn er rolstoeltoegankelijke toiletten aanwezig.

Tijd voor een pauze

Geen zin om veel tijd te verspillen aan zoeken naar een plekje om te lunchen? Je mag op de zesde verdieping, in het bedrijfsrestaurant van het Havenhuis aanschuiven! Lekker eten gecombineerd met een uitzicht op de haven? Yes please!

Als je een kleine wandeling langs het Kattendijkdok ziet zitten kan je ook binnenspringen bij Bar Paniek voor een drankje, of lunchen in ‘Cafe Boulangerie La Campine’ waar je heerlijk biologisch brood of een groot bord vol comfort food recht uit ‘bomma’s keuken’ vindt. Tien minuten wandelen in de andere richting brengt je tot aan de Kinepolis, waar je twee uur onderuit kan zakken om van een film te genieten of in één van de eetgelegenheden aan het gebouw kan binnenstappen.

Nog meer inspiratie? Op de studieplek vind je de Antwerp Student Guide, met alle must-know adresjes in de buurt.

Bereikbaarheid

Je kan je fiets parkeren aan de fietsenstalling voor het velo-station van het Havenhuis. Een Velo-fiets kan je voor het Havenhuis, naast de ingang van de ondergrondse parking, kwijt. Tegenover het Havenhuis stopt tram 24 stopt. Auto's kunnen gratis geparkeerd worden op parking Straatsburg naast het Pomphuis. Check zeker de routeplanner van De Lijn om de snelste route te vinden!

In samenwerking met

De beschikbare studieplaatsen kunnen niet worden getoond door een technisch probleem.
Probeer de pagina te herladen.

De openingsuren kunnen niet worden getoond door een technisch probleem.
Probeer de pagina te herladen.