Studentenbuurt

GATE15

In het hart van de studentenbuurt

GATE15 is dé Antwerpse hub voor en door studenten en jawel: dit huis van de student bevindt zich knal in de studentenbuurt. In het gerenoveerde monument vind je de infobalie waar je door de GATE15-studenten geadviseerd wordt bij al je serieuze en minder serieuze vragen. In de nieuwe ruimtes rondom het monument huizen onder andere een vergaderzaal, computerruimte, het loket voor internationale studenten én de Tarmac: een zaal met ontelbare invullingen, in dit geval die van gezellige studieplek.

Adres

Kleine Kauwenberg 15
2000 Antwerpen

03 292 31 70

Google Maps

Diensten

WIFI - Gratis koffie - Gratis thee - Gratis water - Gratis fruit - Computers - Hoofdtelefoons - Ontspanningsruimte

Breng je eigen beker of mok mee!

Rolstoeltoegankelijkheid

Deze locatie is rolstoeltoegankelijk en beschikt over een toilet voor rolstoelgebruikers.

Tijd voor een pauze

Zin een broodje? Dan zit je goed bij Jean-PierreSalsa , Antwich of Bakker Veron. Iets uitgebreider lunchen doe je bij Supersoep en wanneer het tijd is voor koffie, staat Vandaog Is’t voor je klaar. Geniet met je koffie van de middagzon op het gras van het Hof van Liere. Stoom afblazen na een intensieve dag studeren kan pakweg bij Kassa 4 of Barracuda op de Ossenmarkt of een van de café’s op de Stadswaag.

Nog meer inspiratie? Op de studieplek vind je de Antwerp Student Guide, met alle must-know adresjes in de buurt.

Bereikbaarheid

Je fiets kan je kwijt aan de fietsenstalling voor GATE15. Kom je met een Velo? Er is een station op het einde van de straat, op de Paardenmarkt. Vanaf treinstations Antwerpen Centraal en Antwerpen Berchem kan je gebruik maken van de ‘Blue Bikes’ huurfietsen.

Kom je liever met de bus? Je kan gebruik maken van de routeplanner van De Lijn. Bussen 1, 13, 17, 30 en 34 stoppen alvast in de buurt.

In samenwerking met