Skip to main content.
harmonie

Fosbury&Sons

Registreer
Start of main content.

Studeren tussen kunst en kroonluster!

Fosbury&Sons staat als gloednieuwe locatie te popelen om jullie te ontvangen. Buiten Amsterdam en Brussel is deze co-workingplek ook bekend en befaamd onder Antwerpse hippe bedrijven.

Ben je op zoek naar een inspirerende leeromgeving? Je vindt deze unieke studieplek in de WATT-toren. In de gezellige lobby heet de kroonluchter van Carlo Scarpa je warm welkom. Vanuit de 6 meter hoge ramen kan je ook genieten van een uitzicht over het Koning Albertpark. De gehele ruimte is ingericht met kunst in samenwerking met verschillende galerijen.

Lekkere koffie, een prachtig interieur en een zee aan netwerkmogelijkheden? Dan ben je bij hier op het juiste adres!

Adres

Mechelsesteenweg 271 1.1, 2018 Antwerp

03 303 44 44

Google Maps

Openingsuren

Deze locatie opent op 1 augustus 2022.

Voeg toe aan jouw kalender

Let op: hiermee worden de huidige openingsuren gedownload. Check steeds de website voor mogelijke wijzingen.

Diensten

wifi - gratis water - oordopjes

Rolstoeltoegankelijkheid

Deze locatie is rolstoeltoegankelijk. Er is een lift in het gebouw.

Tijd voor een pauze

Tijd voor een lunch break? Ver hoef je niet te gaan, want op het gelijksvloer vind je de food partner van Fosbury&Sons: MidoriVers gemaakte wraps of focaccia? Yes please! Toch geen fan? Dan vind je in de buurt een grote supermarkt met heel wat lekkers. Vlakbij kan je ook uit-Bollen bij  brouwerij de KoninckJe vindt er niet alleen cultuur, maar ook jouw medestudenten, want dit is ook één van onze unieke STUDY360-locaties! Nood aan de benen te strekken? Dat kan in het Koning Albertpark recht tegenover het gebouw van Fosbury& Sons. En voor de echte "Sporty Spices" onder onder zijn er in de buurt niet één, maar liefst twee fitnesscentra te vinden!

Nog verder proeven van het Antwerpse studentenleven in deze wijk of daarbuiten? Neem gratis het gloednieuwe Studentenmagazine mee vanop deze STUDY360-locatie of van aan de onthaalbalie van STAN, smikkel van de interessante verhalen én voel je thuis in ’t Stad.

 

Bereikbaarheid

Deze locatie is vlot bereikbaar met tram 2, 6, 7, 15 en met bus 17, 30, 191. Vanuit het Centraal Station neem je aan halte Astrid best tram 2 tot aan halte Harmonie. Stippel jouw ideale route uit via www.slimnaarantwerpen.be. Kom je liever met de fiets? Je eigen fiets kan je keurig kwijt in de voorziene stalling of parkeer je Velo in een station in de buurt.

 

De beschikbare studieplaatsen kunnen niet worden getoond door een technisch probleem.
Probeer de pagina te herladen.

De openingsuren kunnen niet worden getoond door een technisch probleem.
Probeer de pagina te herladen.