Het is weer tijd voor STUDY360! Ben je ziek geworden en heb je op één van onze locaties gestudeerd? Bel dan direct ons noodnummer: 0489 91 56 60.

De Singel

Federale Verzekering

VERZEKER JE VAN GOEDE STUDIERESULTATEN

Woon je in de buurt van De Singel en ben je het beu om zo ver te moeten fietsen naar de bib? Dan is deze locatie iets voor jou! Ant’werk, het business center van Federale Verzekering aan De Singel opent tijdens de blok de deuren voor studenten. Verslind hier je cursussen in fijne lichte ruimtes en geniet van een goede kop koffie. In de pauzes kun je je frustraties kwijt aan een frisse wandeling door een van de omliggende parken of snuif je cultuur op de kunstcampus om de hoek.

Adres

Generaal Lemanstraat 79
2018 Antwerpen

03 600 21 50

Google Maps

Openingsuren

Deze locatie opent 2 augustus 2021.

Voeg toe aan jouw kalender

Let op: hiermee worden de huidige openingsuren gedownload. Check steeds de website voor mogelijke wijzingen.

Diensten

WIFI - Gratis koffie - Gratis water

Rolstoeltoegankelijkheid

De ruimtes bevinden zich op de begane grond en zijn voor iedereen toegankelijk.

Tijd voor een pauze

Een geslaagde pauze kan niet zonder pizza. Nu moet het lukken dat in de buurt van de Singel sublieme pizza voorhanden is. Voor de pizza moet je even de fiets op – zo verbrand je meteen voldoende calorieën om zonder gêne die lekkernij naar binnen te spelen. In Standard Pizza werken ze met biologische groenten en kruiden. Zuurdesem is de deeg, ‘want dat is gezonder en licht verteerbaar’. Toch liever iets gezonder? Daar in de buurt vind je ook Bar Vert voor een heerlijke gezonde lunch.

Wil je de wijk nog verder verkennen? Check de Studentengids Antwerpen met zeven wandelingen op studentenmaat. Ideaal om even je neus mee buiten te steken!

Openingsuren en take-away services wijzigen snel in coronatijden, check dus zeker eerst de digitale kanalen van deze spots zodat je niet voor een gesloten deur komt te staan!

Bereikbaarheid

Kom je met de fiets? Parkeer je eigen tweewieler in een stalling of maak gebruik van het Velo station verderop (131 – De Wittestraat-Generaal Lemanstraat). Kom je liever met het openbaar vervoer? Bus 17, tram 2 en 6 stoppen in de buurt. Jouw ideale route vind je via de routeplanner van De Lijn.

In samenwerking met

De beschikbare studieplaatsen kunnen niet worden getoond door een technisch probleem.
Probeer de pagina te herladen.

De openingsuren kunnen niet worden getoond door een technisch probleem.
Probeer de pagina te herladen.