Skip to main content.

Momenteel zijn alle locaties gesloten. De volgende editie start op 30 april 2024.

de singel

Federale Verzekering

Registreer
Start of main content.

VERZEKER JE VAN GOEDE STUDIERESULTATEN

Woon je in de buurt van De Singel en ben je het beu om zo ver te moeten fietsen naar de bib? Dan is deze locatie iets voor jou! Ant’werk, het business center van Federale Verzekering aan De Singel opent tijdens de blok de deuren voor studenten. Verslind hier je cursussen in fijne lichte ruimtes en geniet van een goede kop koffie. In de pauzes kun je je frustraties kwijt aan een frisse wandeling door een van de omliggende parken of snuif je cultuur op de kunstcampus om de hoek.

Adres

Generaal Lemanstraat 79
2018 Antwerpen

03 600 21 50

Google Maps

Openingsuren

09:30 tot 16:30

Voeg toe aan jouw kalender

Let op: hiermee worden de huidige openingsuren gedownload. Check steeds de website voor mogelijke wijzingen.

Diensten

wifi - gratis koffie - gratis water

Rolstoeltoegankelijkheid

De ruimtes bevinden zich op de begane grond en zijn voor iedereen toegankelijk.

Tijd voor een pauze

Een geslaagde pauze kan niet zonder pizza. Nu moet het lukken dat in de buurt van de Singel sublieme pizza voorhanden is. Voor de pizza moet je even de fiets op – zo verbrand je meteen voldoende calorieën om zonder gêne die lekkernij naar binnen te spelen. In Standard Pizza werken ze met biologische groenten en kruiden. Zuurdesem is het deeg, ‘want dat is gezonder en licht verteerbaar’. Toch liever iets gezonder? Daar in de buurt vind je ook Bar Vert voor een heerlijke gezonde lunch.

Nog verder proeven van het Antwerpse studentenleven in deze wijk of daarbuiten? Neem gratis het gloednieuwe Studentenmagazine mee vanop deze STUDY360-locatie of van aan de onthaalbalie van STAN, smikkel van de interessante verhalen én voel je thuis in ’t Stad.

 

Bereikbaarheid

Kom je met de fiets? Parkeer je eigen tweewieler in een stalling of maak gebruik van het Velo station verderop (131 – De Wittestraat-Generaal Lemanstraat). Kom je liever met het openbaar vervoer? Bus 17, tram 2 en 6 stoppen in de buurt. Jouw ideale route vind je via www.slimnaarantwerpen.be.

In samenwerking met

De beschikbare studieplaatsen kunnen niet worden getoond door een technisch probleem.
Probeer de pagina te herladen.

De openingsuren kunnen niet worden getoond door een technisch probleem.
Probeer de pagina te herladen.