Skip to main content.
de singel

Federale Verzekering

Registreer
Start of main content.

VERZEKER JE VAN GOEDE STUDIERESULTATEN

Ben je opzoek naar een handige studieplek bij de Singel? Dan kan je terecht bij Ant’werk, het business center van de Federale Verzekering! Tijdens de blok kan je hier in de wereld van verzekeringen in kantoorruimtes met grote ramen komen studeren of dagdromen over een mooie tijd zonder examens. Het uitzicht op de singel is inbegrepen. Klinkt ni slecht hé? Je kan hier ook altijd genieten van een gratis koffietje om al dat studeren iets minder zwaar te maken. Goede examenresultaten verzekerd (pun intented) dus! 😊

Adres

Generaal Lemanstraat 79
2018 Antwerpen

03 600 21 50

Google Maps

Openingsuren

09:30 tot 16:30

Voeg toe aan jouw kalender

Let op: hiermee worden de huidige openingsuren gedownload. Check steeds de website voor mogelijke wijzingen.

Diensten

wifi - gratis koffie - gratis water

Rolstoeltoegankelijkheid

De ruimtes bevinden zich op de begane grond en zijn voor iedereen toegankelijk.

Tijd voor een pauze

Even nood aan een welverdiende pauze? Waarom ga je niet even een wandeling maken in een van de vele parken in de buurt, zoals het Middelheimpark of het Nachtegalenpark? Na al die frisse lucht zal het studeren weer een stuk beter gaan! Is je maag wat aan het grommen? Bart Vert, op vijf minuten fietsafstand, is your go to spot voor een fancy lunch. Ook niet te missen is Café Lucien en Poke Nao op maar liefst vijf minuten wandelen van deze STUDY360-locatie!

 

Bereikbaarheid

Kom je met de fiets? Parkeer je eigen tweewieler in een stalling of maak gebruik van het Velo station verderop (131 – De Wittestraat-Generaal Lemanstraat). Kom je liever met het openbaar vervoer? Bus 17, tram 2 en 6 stoppen in de buurt. Jouw ideale route vind je via www.slimnaarantwerpen.be.

In samenwerking met

De beschikbare studieplaatsen kunnen niet worden getoond door een technisch probleem.
Probeer de pagina te herladen.

De openingsuren kunnen niet worden getoond door een technisch probleem.
Probeer de pagina te herladen.