De Singel

Federale Verzekering

VERZEKER JE VAN GOEDE STUDIERESULTATEN

Woon je in de buurt van De Singel en ben je het beu om zo ver te moeten fietsen naar de bib? Dan is deze locatie iets voor jou! Ant’werk, het business center van Federale Verzekering aan De Singel opent tijdens de blok de deuren voor studenten. Verslind hier je cursussen in fijne lichte ruimtes en geniet van een goede kop koffie met gezonde snacks. In de pauzes kun je je frustraties kwijt aan een frisse wandeling door een van de omliggende parken of snuif je cultuur op de kunstcampus om de hoek.

Op deze locatie vind je 100% focus, dankzij de docking station & app van Juce.

Adres

Generaal Lemanstraat 79
2018 Antwerpen

03 600 21 50

Google Maps

Openingsuren

Voeg toe aan jouw kalender

Let op: hiermee worden de huidige openingsuren gedownload. Check steeds de website voor mogelijke wijzingen.

Diensten

WIFI - Gratis koffie - Gratis thee - Gratis water - Gratis fruit - Hoofdtelefoons - Bagageweegschalen - Juce docking station

En voor wie flink studeert, zijn er handige bagageweegschalen. Zo weet je snel welke (studie)boeken meekunnen op vliegvakantie ;-)

Rolstoeltoegankelijkheid

De ruimtes bevinden zich op de begane grond en zijn voor iedereen toegankelijk.

Tijd voor een pauze

Een geslaagde pauze kan niet zonder koffie en pizza. Nu moet het lukken dat in de buurt van de Singel sublieme koffie en pizza voorhanden is. Tot 17 uur kan je in Kofika terecht voor zalige tas cafeïne, krokante broodjes en een gigantisch stuk broodpudding. Voor de pizza moet je even de fiets op – zo verbrand je meteen voldoende calorieën om zonder gêne die lekkernij naar binnen te spelen. In Standard Pizza werken ze met biologische groenten en kruiden. Zuurdesem is de deeg, ‘want dat is gezonder en licht verteerbaar’. Hier in de buurt vind je ook Bar Vert voor een heerlijke gezonde lunch en, voor wie heel decadent wil pauzeren, The Jane. Dorst gelest, buikje rond en weer blokken maar!

Bereikbaarheid

Kom je met de fiets? Parkeer je eigen tweewielier in een stalling of maak gebruik van het Velo station verderop (131 – De Wittestraat-Generaal Lemanstraat). Kom je liever met het openbaar vervoer? Bus 17, tram 2 en 6 stoppen in de buurt. Jouw ideale route vind je via de routeplanner van De Lijn.

In samenwerking met