Het is weer tijd voor STUDY360! Ben je ziek geworden en heb je op één van onze locaties gestudeerd? Bel dan direct ons noodnummer: 0489 91 56 60.

Centraal Station

De Winkelhaak

Where creative people connect

Ruim 25 jaar geleden domineerden prostitutie, criminaliteit en drugsgebruik nog het straatbeeld in de Winkelhaakstraten, tot eind vorige eeuw werd besloten dit gebied rondom het Centraal Station nieuw leven in te blazen. De Winkelhaak | House of C werd geboren: een moderne co-workingspace waar zelfstandige ontwerpers en andere creative minds zich verzamelen om te ondernemen. Geef je hersenen tijdens het studeren wat zuurstof en laat jezelf onderdompelen in de creatieve sfeer.

Adres

Lange Winkelhaakstraat 26,
2060 Antwerpen

03 727 10 30

Google Maps

Openingsuren

Deze locatie opent op 2 augustus 2021.

Voeg toe aan jouw kalender

Let op: hiermee worden de huidige openingsuren gedownload. Check steeds de website voor mogelijke wijzingen.

Diensten

WIFI - Gratis water - Oordopjes - Ping pong - Tafelvoetbal

Rolstoeltoegankelijkheid

Onze locatie is prima rolstoeltoegankelijk en beschikt over aangepast sanitair.

Tijd voor een pauze

Zin in een koffie? Dan hoef je niet ver. De – test het zelf uit – beste koffiebar van Antwerpen vind je namelijk ín de Winkelhaak: Bar Oscar, voorlopig nog gesloten maar hopelijk terug open op 10 mei. Wil je even de benen strekken? Trek dan naar de Keyserlei, daar vind je rond de UGC cinema allerlei restaurantjes en barretjes waar je terecht kunt voor some awesome take-away. Of haal alvast je avondeten bij Sun Wah: een Aziatische supermarkt op nog geen 300 meter afstand.

Toe aan een totaal andere wandeling? Bezoek dan de ZOO Antwerpen en wandel door de buitentuinen.

Wil je de wijk nog verder verkennen? Check de Studentengids Antwerpen met zeven wandelingen op studentenmaat. Ideaal om even je neus mee buiten te steken!

Openingsuren en take-away services wijzigen snel in coronatijden, check dus zeker eerst de digitale kanalen van deze spots zodat je niet voor een gesloten deur komt te staan!

Bereikbaarheid

Kom je van ver? Neem de trein! De Winkelhaak is super dicht gelegen bij het Centraal Station van Antwerpen. Er zijn ook genoeg tramhaltes dichtbij De Winkelhaak, zo ligt het Franklin Rooseveltplein op 10 min wandelafstand en de Carnotstraat/ Astridplein op 5 min wandelafstand. Stippel jouw ideale route uit met de routeplanner van De Lijn.

Kom je liever met de fiets? Parkeer deze dan veilig onder het Centraal Station of neem een Velo hiernaartoe.

De beschikbare studieplaatsen kunnen niet worden getoond door een technisch probleem.
Probeer de pagina te herladen.

De openingsuren kunnen niet worden getoond door een technisch probleem.
Probeer de pagina te herladen.