Ben je ziek geworden en heb je op één van onze locaties gestudeerd? Bel dan aub zo snel mogelijk ons noodnummer: 0489915660. Als we weten wie er wanneer en waar ziek is geworden, kunnen we contact opnemen met de andere studenten die daar tegelijkertijd hebben gestudeerd.

Sint-Andries

CoStA

Geen Costa del Sol, maar wel coStA

Oké, er is bij deze coStA misschien geen strand of zonneschijn, maar dat betekent dat je je ook des te beter kunt concentreren (positive thinking, guys). coStA is een toffe ontmoetingsplek in het hartje van de Antwerpse binnenstad, met een gevarieerd cultureel aanbod voor jong en oud! De deuren van de zalen zijn door de coronacrisis helaas genoodzaakt gesloten te blijven, maar coStA opent haar deuren wel voor de Antwerpse studenten om er te studeren. Ariba!

 

Adres

Sint Andriesplaats 24, 2000 Antwerpen

Google Maps

Openingsuren

Deze locatie opent de deuren vanaf 23 november.

Voeg toe aan jouw kalender

Let op: hiermee worden de huidige openingsuren gedownload. Check steeds de website voor mogelijke wijzingen.

Diensten

WIFI - Gratis koffie - Gratis water

Gratis koffie en plat water in Foyer tot tussen 9u30 en 13u.

Tijd voor een pauze

Wandel vanaf de CoStA binnen no time naar de Kaaien en geniet van een frisse wind door de haren! Pak onderweg een koffietje mee (wat dacht je van een heerlijke Oreo of Speculaas variant van Kaffeenini, YUM) of kies voor wat zomerse vibes en haal een poké bowl bij Hawaiian Poké Bowl. Meer zin in een zoete snack? De wafels van Wafelhuis van Hecke zijn zeker de moeite!

Wil je de wijk nog verder verkennen? Check de Studentengids Antwerpen met zeven wandelingen op studentenmaat. Ideaal om even je neus mee buiten te steken!

Openingsuren en take-away services wijzigen snel in coronatijden, check dus zeker eerst de digitale kanalen van deze spots zodat je niet voor een gesloten deur komt te staan!

Bereikbaarheid

Voor de fietsers onder ons: Velostation Velo 070 – Sint Andries is voor de deur bij de coStA. Tram 4 en bussen 22, 180, 181, 182 en 183 stoppen bij Sint-Andries.  Jouw ideale route stippel je uit met de routeplanner van De Lijn. 

De beschikbare studieplaatsen kunnen niet worden getoond door een technisch probleem.
Probeer de pagina te herladen.