Skip to main content.

Cocom

Registreer
Start of main content.

Ook Cocom stelt tijdens deze editie van STUDY360 zijn deuren open! Hun missie? Connecting communities. Hoe ze dat doen? Door ‘space sharing’ via hun applicatie.
Cocom opende in september een full-circle creative hub “The Butterfly Effect” in Borgerhout, hier kunnen artiesten hun creativiteit loslaten en exposeren. The perfect creative matchmakers, dus. Die creativiteit spot je trouwens al van ver: de gevel van The Butterfly Effect valt op door een prachtige muurschildering van Antwerpse kunstenaar Larsen Bervoets. Cocom brengt mensen met elkaar in contact en dat bevordert creativiteit en productiviteit. Guess what? Net wat je nog nodig had tijdens de blok!

Let wel: bij deze Study360-locatie moet je je ook registreren op de Cocom-app, omdat de studieplekken opgenomen zijn in hun circulair systeem.

Adres

Sterlingerstraat 80
2140 Antwerpen

+32 493 36 41 38

Google Maps

Openingsuren

Maandag: 9:30 tot 21:00
Dinsdag - Vrijdag:
9:00 tot 21:00

Voeg toe aan jouw kalender

Let op: hiermee worden de huidige openingsuren gedownload. Check steeds de website voor mogelijke wijzingen.

Diensten

wifi

Rolstoeltoegankelijkheid

De studieruimte is rolstoelvriendelijk en bevindt zich op het gelijkvloers. In het gebouw is ook aangepast sanitair aanwezig.

Tijd voor een pauze

COCOM - "The Butterfly Effect" is gelegen tussen het hippe BOHO en Zurenborg, een bruisende buurt met tal van leuke lunchplekjes en koffiebars! Tijd voor je dagelijkse cafeïne-kick of voor een energiek ontbijtje? Cappuccino op de Stenenbrug has got you covered! Voor een aziatische smaakbom kan je ‘s middags terecht bij Bohobowl. Mokkapot is synoniem voor frisse drankjes en lunch in een übergezellige bar.

Voor sportieve studenten is Cocom een ideale studieplek want zwemmen na een studiedag doe je gewoon om de hoek bij Plantin Moretus. Toch liever stoom afblazen in de fitness?  Dan vind je Basic Fit op de Turnhoutsebaan. Cultuurfanaten kunnen hun zintuigen laten prikkelen bij kunstgalerie Zeno X of bij concertzaal De Roma. Wat heb je nog meer nodig?!

Bereikbaarheid

Vanuit de studentenbuurt is het slechts 10 minuten (3km) fietsen tot aan Cocom. Verkies je het openbaar vervoer, dan pak je best tram 10 tot halte Borgerhout Zegel. Tram 24 en bus 21 zijn ook goede opties.

Tegenover het gebouw en op de hoek van de straat bevinden zich fietsenstallingen, ook Velo-stations ‘009 - NMBS Oost’ en ‘132 -  Montgomery’ zijn vlakbij. C U there!

In samenwerking met

De beschikbare studieplaatsen kunnen niet worden getoond door een technisch probleem.
Probeer de pagina te herladen.

De openingsuren kunnen niet worden getoond door een technisch probleem.
Probeer de pagina te herladen.