Bekijk onze FAQ voor alle info over corona-proof studeren tijdens deze wintereditie.
Legde je een positieve zelftest af of ervaar je corona-symptonen binnen de 48 uur nadat je op één van onze STUDY360-locaties studeerde? Neem dan zo snel mogelijk telefonisch contact op via ons noodnummer 04 89 91 56 60.

Nieuw Zuid

Circulair studeren bij Circuit Zuid

Circuit Zuid is een ware speeltuin voor iedereen die ecologisch bewust in het leven staat. Van tweedehands shoppen, kringwinkelen, workshops volgen tot… vanaf nu ook studeren met STUDY360! Circuit is een hippe en jonge onderneming, die niet alleen inspirerend maar ook motiverend werkt. Benieuwd hoe veel sneller jij je cursussen kan doorploeteren op deze fijne studieplek?

 

 

Adres

Jef Cassiersstraat 29, 2000 Antwerpen

Google Maps

Openingsuren

Deze locatie opent op 6 december 2021.

Wegens een evenement is Circuit Zuid van 13 tot en met 19 december gesloten.

Voeg toe aan jouw kalender

Let op: hiermee worden de huidige openingsuren gedownload. Check steeds de website voor mogelijke wijzingen.

Diensten

WIFI - Oordopjes - Koffiebar - Bakker

10% studentenkorting bij bar just

Rolstoeltoegankelijkheid

Deze locatie beschikt over een lift en is rolstoeltoegankelijk.

Tijd voor een pauze

Het bundelen van duurzame ondernemingen is the bottom line van wat Circuit is. Niet binnenspringen bij deze inspirerende ondernemers als studiepauze zou dus een gemiste kans zijn! Daarnaast staat het nieuw Zuid ook gekend voor enkele mooie gallerijen die je prima bezoekt als korte studiepauze. Ook een supermarkt en de Schelde zijn op wandelafstand, de perfecte combo voor een ontspannende lunch aan het water dus.

Een klein hongerke maar toch in de ecologische sfeer willen blijven? Dan vind je op wandelafstand de lunchzaak ‘Buur‘. Buur maakt enkel gebruik van verse, eerlijk streekproducten. Geen honger? Niet getreurd, je kunt er ook terecht voor een koffie of theetje!

Nog verder proeven van het Antwerpse studentenleven in deze wijk of daarbuiten? Neem gratis het gloednieuwe Studentenmagazine mee vanop deze STUDY360-locatie of van aan de onthaalbalie van STAN, smikkel van de interessante verhalen én voel je thuis in ’t Stad.

Bereikbaarheid

Te voet

Vanaf de Bolivarplaats wandel je via de Colruyt het Nieuw Zuid binnen richting Gallerij Sofie van de Velde.

Vanuit de Waalse Kaai wandel je via de Jos Smolderenstraat het Nieuw Zuid in. Wandel deze straat ten einde tot aan het Panamarenkoplein en ga voorbij de Tim van Laere galerij (aan je rechterkant). In de verte zie je nu al het gebouw waar bomen op groeien (Palazzo Verde). Sla link af in de Jef Cassiersstraat en de  ingang bevindt zich aan je linkerkant.

Fiets

Neem je eigen fiets en volg dezelfde route als wanneer je te voet gaat. Je kan ook een Velo gebruiken tot aan Velo station velo 342 – nieuw zuid, wandel daarna in zuidelijke richting tot aan de jef cassiersstraat. sla daar links af, de ingang is aan de linkerkant.

Openbaar vervoer

Kom je met de bus of tram? Goed nieuws, want in de buurt zijn er heel wat haltes. Afstappen kan aan halte Troonplaats (bus 180, 181, 182 en 183), halte Balansstraat (bus 30), halte Broedermin (bus 13 en 14, tram 10), halte Bolivarplaats (tram 1 en 4) of  halte Station Antwerpen Zuid (trein).

De beschikbare studieplaatsen kunnen niet worden getoond door een technisch probleem.
Probeer de pagina te herladen.

De openingsuren kunnen niet worden getoond door een technisch probleem.
Probeer de pagina te herladen.