Eilandje

CEPA

EEN VOLLEDIGE VERDIEPING GEWIJD AAN JULLIE BLOK

Zin om te studeren met al je vrienden? In het CEPA gebouw zijn 80 studieplekken, je kan er dus terecht om lekker sociaal te blokken! CEPA is de organisatie die instaat voor de overkoepelende omkadering van de havenarbeid. Zo worden er bijvoorbeeld opleidingen georganiseerd in het CEPA gebouw: de studiesfeer hangt heel het jaar door een beetje in de lucht!

Daarnaast word je omringd door een prachtig uitzicht: grote ramen aan de voor- en achterkant bieden je een geweldig uitzicht op Antwerpen. Aan de ene kant zie je de kathedraal en aan de andere kant het MAS!

Adres

Brouwersvliet 33
2000 Antwerpen

03 221 97 11

Google Maps

Openingsuren

Voeg toe aan jouw kalender

Let op: hiermee worden de huidige openingsuren gedownload. Check steeds de website voor mogelijke wijzingen.

Diensten

WIFI - Gratis koffie - Gratis thee - Gratis water - Hoofdtelefoons - Stopcontacten

Breng je eigen mok of beker mee

Rolstoeltoegankelijkheid

Een lift brengt je tot de juiste verdieping. Een rolstoeltoegankelijke wc vind je op het gelijkvloers.

Tijd voor een pauze

Vóór 10u kan je aan de receptie een broodje bestellen. Wel zin in een kleine wandeling? Voor een koffiepauze om U tegen te zeggen ga je best naar de Pelican Rouge Coffee Experience waar je niet alleen de heerlijke Pelican Rouge koffie kan proeven, maar ook uit talrijke gebakjes kan kiezen om erbij te nemen. Op vijf minuutjes wandelen van het CEPA gebouw vind je ook Koffieklap waar je voor zowel koffie als een lekkere lunch terecht kan. Ook Clodette is een leuk lunch adresje, maar hier kan je ook binnenspringen na een lange blokdag om jezelf te trakteren op een paar heerlijke drankjes! Verder is ook het eilandje een heerlijke wijk om wat in te verdwalen dus als je je benen wil strekken zonder doel zal er altijd wel ergens een onverwacht adresje voor je neus verschijnen.

Nog meer inspiratie? Op de studieplek vind je de Antwerp Student Guide, met alle must-know adresjes in de buurt.

Bereikbaarheid

Bussen 17, 30, en 34 stoppen vlakbij het CEPA gebouw maar er zijn ook een aantal bushaltes die op wandelafstand liggen. Check voor je vertrekt de route die jou het snelst op je bestemming brengt de routeplanner van de De Lijn! Met de fiets? Er is aan het MAS plek om je fiets te zetten en je vind er ook verschillende Velo stations.

In samenwerking met