Ben je ziek geworden en heb je op één van onze locaties gestudeerd? Bel dan direct ons noodnummer: 0489 91 56 60.

Berchem Driekoningen

cc Berchem

Toch nog naar het theater!

In het ccBe zien ze alle podiumkunsten graag komen, maar dans en theater nog net dat ietsje liever. Het cultuurhuis van Berchem ligt op de Driekoningenstraat en dus pal in het centrum van de wijk. En die ligging is geen toeval, het cultuurcentrum van Berchem is sterk verankerd in de wijk en stelt hun huis steeds open voor gastwerkingen en lokale verenigingen. Noodgedwongen blijven de pluchen zetels van de theaterzalen tem december leeg, maar gelukkig zetten zij zich wel mee in om studenten veilig te kunnen laten samen blokken.

Adres

Driekoningenstraat 126
2600 Antwerpen

03 286 88 20

Google Maps

Openingsuren

Deze locatie opent op 3 mei 2021.

Voeg toe aan jouw kalender

Let op: hiermee worden de huidige openingsuren gedownload. Check steeds de website voor mogelijke wijzingen.

Diensten

WIFI

Tijd voor een pauze

In de Driekoningenstraat en aansluitende Statiestraat vind je ingrediënten van over heel de wereld, pop-ups en winkels uit grootmoederstijd. Ook vind je de Albert Heijn vlakbij voor die craving in een (on)gezonde studiesnack. Sla een zijstraatje in en voor een lekkere take away bij koffie van Kornél of bestel je avondeten bij Sonseveria, zodat je jezelf kan trakteren na een dagje hard blokken. Een frisse neus haal je dan weer in het nabijgelegen De Villegaspark of ietsje verder in het Albertpark.

Wil je de wijk nog verder verkennen? Check de Studentengids Antwerpen met zeven wandelingen op studentenmaat. Ideaal om even je neus mee buiten te steken!

Openingsuren en take-away services wijzigen snel in coronatijden, check dus zeker eerst de digitale kanalen van deze spots zodat je niet voor een gesloten deur komt te staan! 

Bereikbaarheid

Wees sportief, pak de fiets! Velostations 061- Victor Jacobslei en 021- Driekoningen bevinden zich op enkele minuten wandelafstand van ccBe. Regent het te hard en ga je toch liever met het openbaar vervoer? Bij Berchem Driekoningen stoppen bussen 21 en 32 en trams 7 en 15.  Jouw ideale route stippel je uit met de routeplanner van De Lijn. 

De beschikbare studieplaatsen kunnen niet worden getoond door een technisch probleem.
Probeer de pagina te herladen.

De openingsuren kunnen niet worden getoond door een technisch probleem.
Probeer de pagina te herladen.