Skip to main content.

Campus 19

Registreer
Start of main content.

Ben je de trage WiFi thuis of op kot beu? Off to Campus 19 you go! Een goede internetverbinding is daar een prioriteit. Logisch, want Campus 19 biedt gratis IT-opleidingen met innovatieve peer-to-peer werkmethodes en een coderingsplatform aan dat 24/7 open is voor iedereen. Naast WiFi sneller dan Speedy Gonzales, vind je op hun campus ook iMac-workstations en een chill zone met video games en consoles. De ideale STUDY360-locatie voor computerfreaks, gamers en iedereen die op zoek is naar een goede internetverbinding, dus!

Openingsuren

Voeg toe aan jouw kalender

Let op: hiermee worden de huidige openingsuren gedownload. Check steeds de website voor mogelijke wijzingen.

Diensten

gratis koffie - gratis thee - gratis water

Tijd voor een pauze

Begint de maag te knorren? Dan hoef je het DPG gebouw niet eens te verlaten: voor een lekkere en gezonde lunch kan je terecht bij Midori. Toch liever even het gebouw uit? Steek dan het Mediaplein over naar de Pain Quotidien voor een tartine, gebakje of salade. Bij ‘Brood op de plank’ vind je ook goedbelegde broodjes, soepjes en salades. Ook bij Delicia kan je terecht voor lekkere broodjes en omeletten. Nood aan koffie? Dan is Capri Coffee in het station the place to go! Ook voor smoothies, juices, wraps, sandwiches, bagels en panini’s ben je daar aan het juiste adres. Nood aan een korte wandeling? Wandel dan via de Joodse buurt naar het Stadspark voor je dagelijkse portie groen.

Bereikbaarheid

Campus 19 vind je in het DPG Media gebouw op het Mediaplein vlak bij het station. Als je met de trein komt is het dus nog geen minuut wandelen tot je nieuwe favoriete studieplek. Kom je met het openbaar vervoer? Dan kan je tram 2, 6, 9 of 15 nemen tot aan halte Diamant-Centraal Station of tot aan halte Plantin. Vanaf beide haltes wandel je op 3 minuten tot aan Campus 19. Met tram 10, 8 of 5 stap je af aan halte Astrid. Er stoppen ook heel wat bussen aan het station zoals bus 23, 68, 410, 427, 429, F5 en bussen 415 tot en met 418. Met bus 17, 20 en 32 stap je af aan de Lange Kievitstraat. Kom je met de fiets? Dan kan je je fiets kwijt in de ondergrondse fietsenstalling op het Koningin Astridplein en de overdekte fietsenstalling op het Kievitplein. Er zijn ook velo-stations in de buurt.

De beschikbare studieplaatsen kunnen niet worden getoond door een technisch probleem.
Probeer de pagina te herladen.

De openingsuren kunnen niet worden getoond door een technisch probleem.
Probeer de pagina te herladen.