Skip to main content.

C-Hive

Registreer
Start of main content.

De ultieme kantoorbeleving in hartje Antwerpen

Als student werk je natuurlijk toe naar het bedrijfsleven. Maar als je daar als student al van kan proeven, is dat alleen maar mooi meegenomen. In dit state-of-the-art kantoorgebouw zit je als student tussen de werkende mens, dus weet je meteen wat er later op je te wachten staat. Bij aankomst ga je het gebouw binnen, druk 100 op de bel en dan kan je binnen. Verder kan je de pijlen volgen tot in de twee studeerruimtes.

Adres

Mechelsesteenweg 180, 2018

03 232 18 18

Google Maps

Openingsuren

Deze locatie opent op 2 mei 2022.

Voeg toe aan jouw kalender

Let op: hiermee worden de huidige openingsuren gedownload. Check steeds de website voor mogelijke wijzingen.

Diensten

wifi - gratis koffie - gratis thee - gratis water - oordopjes

Rolstoeltoegankelijkheid

Deze locatie is rolstoeltoegankelijk.

Tijd voor een pauze

Op zoek naar een lekker hapje voor tijdens de lunch? Dan moet je het bij C-Hive niet ver gaan zoeken. Bij De Vloere Pistolee en De Biologische Dynamische Bakkerij kan je een heerlijke lunch scoren. Ga je liever op wandel in de zon? Harmoniepark ligt er om de hoek, dus ook daar kan je de nodige portie vitamine D vinden.

Nog verder proeven van het Antwerpse studentenleven in deze wijk of daarbuiten? Neem gratis het gloednieuwe Studentenmagazine mee vanop deze STUDY360-locatie of van aan de onthaalbalie van STAN, smikkel van de interessante verhalen én voel je thuis in ’t Stad.

Bereikbaarheid

C-hive is vlot bereikbaar met het openbaar vervoer. Tramhalte Gounod ligt voor de deur, maar ook tram- en bushalte Harmonie bevindt zich op wandelafstand van deze locatie. Stippel jouw ideale route uit via www.slimnaarantwerpen.be. Kom je liever met de fiets? Je eigen fiets kan je keurig kwijt in de voorziene stalling of parkeer je Velo in een station in de buurt.

De beschikbare studieplaatsen kunnen niet worden getoond door een technisch probleem.
Probeer de pagina te herladen.

De openingsuren kunnen niet worden getoond door een technisch probleem.
Probeer de pagina te herladen.