Skip to main content.

Burgerij x Wikings-NSK

Registreer
Start of main content.

Heb je nog die extra motivatie nodig om te knallen tijdens de examens? Boy, do we have something for you!

Wikings-NSK opent van ma 3 juni tot vrij 7 juni een marathon-examenplek: je kan van maandag tot donderdag van 9 uur 's ochtends tot 23 uur 'savonds (yes, you read that right) studeren in de Burgerij. Op 7 juni kan je studeren tot 16 uur. Wikings-NSK voorziet plek voor wel 150 studenten. Een productieve study sesh op een lekkere locatie? Hell yeah!

Alsof dat nog niet genoeg is, kan je er ook nog een studentenmenu krijgen aan 11 euro en zijn er gedurende de week nog leuke extra's die je kan ontdekken via de socials: @wikings_nsk op Instagram.

Je hebt nog nooit zoveel goesting gehad om te studeren!

Adres

Sint-Laureiskaai 8, 2000 Antwerpen

Google Maps

Openingsuren

9:00-23:00

Voeg toe aan jouw kalender

Let op: hiermee worden de huidige openingsuren gedownload. Check steeds de website voor mogelijke wijzingen.

Diensten

wifi - gratis koffie - gratis water - WiFi - Koud Water - Airco - Gratis Fruit - Gratis Study Goodies - Gratis Smoothies - Gratis Afternoon Snacks - Gratis Ontbijt & Middageten op Donderdag 01/06

Powered by our Founding Partners:
BNP Paribas Fortis | Trifinance | Moore Belgium | PwC

Voor alle info & updates: volg @wikings_nsk op Instagram

Tijd voor een pauze

Goed nieuws voor de koffie lovers: in de buurt van 't Eilandje heb je tal van heerlijke koffiebars. Probeer bijvoorbeeld Maona en kolonel&reede om je energiepijl te boosten!

's Middags kan je je honger stillen met een broodje van de Oude Leeuw. Wil je graag afwisselen met een salade, een soepje of zelfs rice paper rolls? Dan moet je bij Goesting zijn, een gezonde lunchbar op de Falconrui.

Voor een korte pauze tussen de hoofdstukken door, kan je snel naar het panorama op het MAS of een mooie wandeling langs de Schelde maken, met of zonder ijsje van Foubert in de hand. Blijf je tot middernacht studeren en wil je de dag in stijl afsluiten? Passeer dan nog bij Het Bos om de hoek, hier kan je vaak een nice feestje of evenement meepikken.

Bereikbaarheid

De Burgerij is gelegen op slechts 10 minuten stappen van de Universiteitsbuurt. Kom je van verder met het openbaar vervoer? Dan brengt tram 1 (halte Paardenmarkt) je in de buurt en bus 17 (halte Felixarchief) tot aan de deur! Er is bovendien een Velo-station op de hoek van de straat, genoeg opties dus!

De beschikbare studieplaatsen kunnen niet worden getoond door een technisch probleem.
Probeer de pagina te herladen.

De openingsuren kunnen niet worden getoond door een technisch probleem.
Probeer de pagina te herladen.