Skip to main content.
Theaterbuurt

Bureau M.F.J. Bockstael NV

Registreer
Start of main content.

MYSTERIE VAN PATENTEN EN INTELLECTUELE EIGENDOM

Ben je een rechten-, wetenschap- of ingenieurstudent of denk je juist ‘euh, patenten, merken, modellen, auteursrechten, … wat zijn dat’? Dan is Bureau M.F.J. Bockstael, een bedrijf in het midden van de theaterwijk waar menig modeliefhebber graag vertoeft, echt iets voor jou! Ontdek nu het mysterie achter intellectuele eigendomsrechten terwijl je boven je cursus zit, en laat je motiveren door deze -normaal zo verborgen- wereld.

Adres

Arenbergstraat 13
2000 Antwerpen

03/225.00.60

Google Maps

Openingsuren

Deze locatie opent op 2 mei 2022.

Voeg toe aan jouw kalender

Let op: hiermee worden de huidige openingsuren gedownload. Check steeds de website voor mogelijke wijzingen.

Diensten

wifi - gratis koffie - gratis water - oordopjes - ontspanningsruimte - Terras

Rolstoeltoegankelijkheid

Het gebouw is niet rolstoeltoegankelijk.

Tijd voor een pauze

Aan winkels, bars en eettentjes in deze buurt zeker geen gebrek. Je bevindt je hier midden in de mode- en theaterwijk waar je van alles kan beleven. Waan je bijvoorbeeld voor een half uur in een exotische wereld van de Botanische tuin of loop richting het Mechelse Plein waar je kan genieten van een betaalbare dagschotel bij Kapitein Zeppos. Toch meer zin in een kopje koffie? De vriendelijke baristas bij Barnini en Cafematic zetten dit graag voor je! Mocht je ‘s avonds wel een pintje verdient hebben, ga dan zeker eens langs bij Korsakov of Pallieter (psst.. de plek waar de acteursscene van Antwerpen samenkomt als de zon onder gaat).

Nog verder proeven van het Antwerpse studentenleven in deze wijk of daarbuiten? Neem gratis het gloednieuwe Studentenmagazine mee vanop deze STUDY360-locatie of van aan de onthaalbalie van STAN, smikkel van de interessante verhalen én voel je thuis in ’t Stad.

Bereikbaarheid

Vanaf het centrum is Bureau M.F.J. Bockstael perfect te voet of per fiets bereiken.
Ook is er een Velo station voorzien op steenworp afstand aan de Komedieplaats. Ga je liever met de bus of tram? Gebruik dan de routeplanner van Slim Naar Antwerpen om de snelste verbinding te vinden.

In samenwerking met

De beschikbare studieplaatsen kunnen niet worden getoond door een technisch probleem.
Probeer de pagina te herladen.

De openingsuren kunnen niet worden getoond door een technisch probleem.
Probeer de pagina te herladen.