Skip to main content.
berchem

Brouwerij de koninck

Registreer
Start of main content.

BOLLEKES VOOR BOLLEBOZEN

Studeren in het nirvana voor de Antwerpse student? Het kan, sinds Brouwerij De Koninck zich aansloot bij STUDY360! De iconische stadsbrouwerij opent de deuren van de mooiste zaal van haar museum voor jou: het brouwershuis. De authentieke sfeer in het brouwershuis zorgt ervoor dat je een ultiem warm welkom krijgt. Studeren doe je hier in stijl; laat je inspireren door de adembenemende lusters aan het plafond of droom even weg bij het uitzicht op het Koning Albertpark.

Adres

Mechelsesteenweg 291
2018 Antwerpen

03 866 96 90

Google Maps

Openingsuren

11:00 tot 18:00

Voeg toe aan jouw kalender

Let op: hiermee worden de huidige openingsuren gedownload. Check steeds de website voor mogelijke wijzingen.

Diensten

wifi - lockers - oordopjes - ontspanningsruimte

Rolstoeltoegankelijkheid

De hele site is perfect voorzien op rolstoelgebruikers. Alles is bereikbaar met de lift en er zijn aangepaste toiletten.

Tijd voor een pauze

Studeren bij De Koninck, dan kan je niet anders dan een brouwerijbezoekje en -tasting inplannen. Wil je thuis of op kot nog nagenieten? Ze voorzien je graag van hun take-away producten (Bollekes, Triple D'Anvers <3 ) via hun Black Smoke Bar.

Liever een frisse neus halen? Vlakbij vind je het Koning Albertpark waar je wat kan bekomen van intense studeersessie en een voorraadje broodnodige vitamine D kan inslagen. Wandel meteen even langs Kornél voor een lekkere coffee to go.

Nog verder proeven van het Antwerpse studentenleven in deze wijk of daarbuiten? Neem gratis het gloednieuwe Studentenmagazine mee vanop deze STUDY360-locatie of van aan de onthaalbalie van STAN, smikkel van de interessante verhalen én voel je thuis in ’t Stad.

Bereikbaarheid

Met de trein? Vanaf Antwerpen Berchem wandel je een kwartier naar Brouwerij De Koninck. Kom je liever met de fiets? Je Velo kan je recht tegenover de brouwerij parkeren. Bewaar je je energie liever voor het studeren? Met de tram hoef je er maar een minuutje wandelen voor over te hebben. Met tram 7 en 15 rijd je van het centrum tot deze iconische plek. Afstappen doe je aan de halte Berchem Merode. Je ideale route vind je via www.slimnaarantwerpen.be.

 

In samenwerking met

De beschikbare studieplaatsen kunnen niet worden getoond door een technisch probleem.
Probeer de pagina te herladen.

De openingsuren kunnen niet worden getoond door een technisch probleem.
Probeer de pagina te herladen.