Het is weer tijd voor STUDY360! Ben je ziek geworden en heb je op één van onze locaties gestudeerd? Bel dan direct ons noodnummer: 0489 91 56 60.

Berchem

Brouwerij De Koninck

BOLLEKES VOOR BOLLEBOZEN

Studeren in het nirvana voor de Antwerpse student? Het kan, sinds Brouwerij De Koninck zich aansloot bij STUDY360! De iconische stadsbrouwerij opent de deuren van de mooiste zaal van haar museum voor jou: het brouwershuis. De authentieke sfeer in het brouwershuis zorgt ervoor dat je een ultiem warm welkom krijgt. Studeren doe je hier in stijl; laat je inspireren door de adembenemende lusters aan het plafond of droom even weg bij het uitzicht op het Koning Albertpark.

Adres

Mechelsesteenweg 291
2018 Antwerpen

03 866 96 90

Google Maps

Openingsuren

Deze locatie opent op 2 augustus 2021.

Voeg toe aan jouw kalender

Let op: hiermee worden de huidige openingsuren gedownload. Check steeds de website voor mogelijke wijzingen.

Diensten

WIFI - Lockers - Oordopjes - Ontspanningsruimte

Rolstoeltoegankelijkheid

De hele site is perfect voorzien op rolstoelgebruikers. Alles is bereikbaar met de lift en er zijn aangepaste toiletten.

brouwerij de koninck brouwerij de koninck brouwerij de koninck

Tijd voor een pauze

Voor een brouwerijbezoekje en tasting is het nog even wachten, maar ze voorzien je graag van take away producten. Zo doe jij na je studiesessie gewoon een tasting thuis of ervaar je onvergetelijke bbq smaken van hun Black Smoke Bar op je kot. 

Liever een frisse neus halen? Vlakbij vind je het Koning Albertpark waar je wat kan bekomen van intense studeersessie en een voorraadje broodnodige vitamine D kan inslagen. Wandel meteen even langs Kornél voor een lekkere coffee to go.

Wil je de wijk nog verder verkennen? Check de Studentengids Antwerpen met zeven wandelingen op studentenmaat. Ideaal om even je neus mee buiten te steken!

Openingsuren en take-away services wijzigen snel in coronatijden, check dus zeker eerst de digitale kanalen van deze spots zodat je niet voor een gesloten deur komt te staan! 

Bereikbaarheid

Met de trein? Vanaf Antwerpen Berchem wandel je een kwartier naar Brouwerij De Koninck. Kom je liever met de fiets? Je velo kan je recht tegenover de brouwerij parkeren. Bewaar je je energie liever voor het studeren? Met de tram hoef je er maar een minuutje wandelen voor over te hebben. Met tram 7 en 15 rijd je van het centrum tot deze iconische plek. Afstappen doe je aan de halte Berchem Merode. Je ideale route vind je via de routeplanner van De Lijn.

In samenwerking met

De beschikbare studieplaatsen kunnen niet worden getoond door een technisch probleem.
Probeer de pagina te herladen.

De openingsuren kunnen niet worden getoond door een technisch probleem.
Probeer de pagina te herladen.