STUDY360 is afgelopen. Hou eind juli onze website in de gaten en kom te weten welke locaties je vanaf 5 augustus terug kan studeren!

Deurne

Bosuilstadion

KOLKEND STADION IN HET WEEKEND, OASE VAN RUST IN DE WEEK

In het Bosuilstadion studeer je op wat door de tienduizenden supporters van Royal Antwerp FC als ‘de heilige grond’ beschouwd wordt. De oudste voetbalclub van het land floreert weer als vanouds en dingt opnieuw mee voor de eerste plaatsen in het hoogste voetbalklassement. Het fanatisme van haar supportersschare is bekend en berucht. Den Bosuil wordt niet voor niets tot in de uithoeken van het land angstvallig de ‘hel van Deurne-Noord’ genoemd. Maar tijdens de week is het stadion een oase van rust. Het Bosuilstadion prijkte bovenaan jullie verlanglijstje en stelt nu haar deuren open voor STUDY360. Langs de VIP-ingang kom je binnen en vervolgens neem je plaats in het restaurant van de gloednieuwe tribune 1, waar je je kan vergapen aan het indrukwekkende uitzicht op de perfect onderhouden grasmat en de oude tribunes. Wist je dat Pélé, Wayne Rooney en Cristiano Ronaldo ooit door de catacomben van dit stadion dwaalden? Als spelers van de bezoekende ploeg weliswaar, maar dat maakt de anekdote niet minder indrukwekkend. Tijdens de pauze strek je je benen op de tribune snuif je de frisse lucht die op een matchdag trilt van de spanning. Laat het bengaals vuurwerk wel thuis, alsjeblieft.

Adres

Jan Welterslaan
2100 Antwerpen

Google Maps

Openingsuren

Voeg toe aan jouw kalender

Let op: hiermee worden de huidige openingsuren gedownload. Check steeds de website voor mogelijke wijzingen.

Diensten

WIFI - Gratis koffie - Gratis thee - Gratis water - Vlak naast het stadion heb je de Bremweide, een groot stuk groen waar je even een frisse neus kan halen.

Verlengdraden zijn te verkrijgen aan het onthaal in ruil voor je identiteitskaart.

Rolstoeltoegankelijkheid

De locatie is rolstoeltoegankelijk. Aan het onthaal zijn er 3 liften die u naar de 3de verdieping kunnen brengen.

Bosuilstadion

Tijd voor een pauze

Wie even op de tribunes is uitgekeken kan een luchtje scheppen in het gemeentepark de Bremweide, dat pal naast het stadion ligt. Om de hoek is een gigantische Delhaize gevestigd, waar je een snack en drankje kan halen. Of zet je mee aan de toog in de volkscafés The Royal en The Great Old en wissel enkele verhalen uit met de sinjoren. Wees wel gewaarschuwd dat het gesprek vroeg of laat over de prestaties van Antwerp zal gaan.

Bereikbaarheid

Kom je met de fiets? Parkeer je tweewieler in de immense fietsenstalling of maak gebruik van het velo station dat op een boogscheut van het stadion ligt (station 231 – Den Antwerp). Kom je liever met het openbaar vervoer? Om de tien minuten rijdt tram 5 tot op wandelafstand van het stadion. Jouw ideale route stippel je uit met de routeplanner van De Lijn.

In samenwerking met