Theaterbuurt

Bureau M.F.J. Bockstael NV

MYSTERIE VAN PATENTEN EN INTELLECTUELE EIGENDOM

Ben je een rechten-, wetenschap- of ingenieurstudent of denk je juist ‘euh, patenten, merken, modellen, auteursrechten, … wat zijn dat’? Dan is Bureau M.F.J. Bockstael, een bedrijf in het midden van de theaterwijk waar menig modeliefhebber graag vertoeft, echt iets voor jou! Ontdek nu het mysterie achter intellectuele eigendomsrechten terwijl je boven je cursus zit, en laat je motiveren door deze -normaal zo verborgen- wereld.

Adres

Arenbergstraat 13
2000 Antwerpen

03/225.00.60

Google Maps

Openingsuren

Voeg toe aan jouw kalender

Let op: hiermee worden de huidige openingsuren gedownload. Check steeds de website voor mogelijke wijzingen.

Diensten

WIFI - Gratis koffie - Gratis water - Hoofdtelefoons - Oordopjes - Ontspanningsruimte - Terras - darts

Rolstoeltoegankelijkheid

Het gebouw is niet rolstoeltoegankelijk.

Bockstael nv

Tijd voor een pauze

Aan winkels, bars en eettentjes in deze buurt zeker geen gebrek. Je bevindt je hier midden in de mode- en theaterwijk waar je van alles kan beleven. Waan je bijvoorbeeld voor een half uur in een exotische wereld van de Botanische tuin of loop richting het Mechelse Plein waar je kan genieten van een betaalbare dagschotel bij Kapitein Zeppos. Toch meer zin in een kopje koffie? De vriendelijke baristas bij Barnini en Cafematic zetten dit graag voor je! Mocht je ‘s avonds wel een pintje verdient hebben, ga dan zeker eens langs bij Korsakov of Pallieter (psst.. de plek waar de acteursscene van Antwerpen samenkomt als de zon onder gaat).

Nog meer inspiratie? Op de studieplek vind je de Antwerp Student Guide, met alle must-know adresjes in de buurt.

Bereikbaarheid

Vanaf het centrum is Bureau M.F.J. Bockstael perfect te voet of per fiets bereiken.
Ook is er een velo-station voorzien op steenworp afstand aan de Komedieplaats. Ga je liever met de bus? Gebruik dan de routeplanner van de Lijn om de snelste verbinding te vinden.

In samenwerking met