Bekijk onze FAQ voor alle info over corona-proof studeren tijdens deze wintereditie.
Legde je een positieve zelftest af of ervaar je corona-symptonen binnen de 48 uur nadat je op één van onze STUDY360-locaties studeerde? Neem dan zo snel mogelijk telefonisch contact op via ons noodnummer 04 89 91 56 60.

Merksem

Bib Park Merksem

Boeken, boeken en nog eens boeken…

Literatuurliefhebbers, opgelet! Deze bibliotheek staat vol met boeken, heel veel boeken. Dus als je even iets anders wil lezen dan je statistiekcursus, kies er eentje uit de uitgebreide collectie om even weg te dromen. Even dan maar, hè ;-). Deze bibliotheek Park is de districtsbibliotheek van Merksem: een mooie bibliotheek in het centrum van Merksem. In de fijne leeszaal studeer je gegarandeerd op je best!

Adres

Van Heybeeckstraat 28A
2170 Merksem

03 22 11 333

Google Maps

Openingsuren

Deze locatie opent op 7 december.

Voeg toe aan jouw kalender

Let op: hiermee worden de huidige openingsuren gedownload. Check steeds de website voor mogelijke wijzingen.

Diensten

WIFI

Rolstoeltoegankelijkheid

Deze locatie is rolstoeltoegankelijk.

Tijd voor een pauze

Op nog geen 300 meter van de drukke Bredabaan vind je het gemeentepark van Merksem. Strek je benen en vlei je neer op een van de bankjes voor een dosis frisse lucht en rust. Lunchpakketje thuis vergeten? Op de Bredabaan zijn er verschillende supermarkten op wandelafstand.

Openingsuren en take-away services wijzigen snel in coronatijden, check dus zeker eerst de digitale kanalen van deze spots zodat je niet voor een gesloten deur komt te staan! 

Nog verder proeven van het Antwerpse studentenleven in deze wijk of daarbuiten? Neem gratis het gloednieuwe Studentenmagazine mee vanop deze STUDY360-locatie of van aan de onthaalbalie van STAN, smikkel van de interessante verhalen én voel je thuis in ’t Stad.

Bereikbaarheid

De bussen 610 (halte Oudebareel) en 620 (halte Barnkracht) stoppen dichtbij de bibliotheek. Jouw ideale route stippel je uit met de routeplanner van De Lijn.

Als je liever met de fiets gaat, kun je gebruikmaken van het Velo-station Van Heybeeckstraat.

De beschikbare studieplaatsen kunnen niet worden getoond door een technisch probleem.
Probeer de pagina te herladen.

De openingsuren kunnen niet worden getoond door een technisch probleem.
Probeer de pagina te herladen.