Het is weer tijd voor STUDY360! Ben je ziek geworden en heb je op één van onze locaties gestudeerd? Bel dan direct ons noodnummer: 0489 91 56 60.

Kiel

Beerschot

EUREKA! HERBELEEF HET EK/WK

Voor de WK-kwalificatie in 2005 wonnen de Rode Duivels met 8-0 tegen San Marino in het Olympisch Stadion. Het voetbalstadion, ’t Kiel in de volksmond, is vandaag de thuishaven van Beerschot. De eerste steen van het gebouw werd gelegd voor de Olympische Zomerspelen van Antwerpen in 1920. In het originele stadion was er plaats voor 30.000 toeschouwers waarvan 20.000 staanplaatsen. En nu voorziet STAN voor blokkende studenten enkele unieke zitplaatsen.

Adres

Atletenstraat 80
2020 Antwerpen

03 345 84 40

Google Maps

Openingsuren

Deze locatie opent 9 augustus 2021.

Voeg toe aan jouw kalender

Let op: hiermee worden de huidige openingsuren gedownload. Check steeds de website voor mogelijke wijzingen.

Diensten

WIFI

Rolstoeltoegankelijkheid

Deze locatie is rolstoeltoegankelijk.

Tijd voor een pauze

Maak bij time-out een wandeling in het Kiel Park. Bakkerij Charif zorgt voor jouw brood(je). Studeer jij Spaans of verlang jij gewoon al naar warmere oorden? Zoek de Spaanse keuken op bij Olé Tapasbar. Voor de thuisblijvers deze zomer: frituur Amigos laat jou genieten van lekkere Belgische frietjes. Achter de hoek van het stadion vind je twee supermarkten, Lidl en Albert Heijn, voor jouw boodschappen bij huiswaarts terugkeren.

Openingsuren en take-away services wijzigen snel in coronatijden, check dus zeker eerst de digitale kanalen van deze spots zodat je niet voor een gesloten deur komt te staan!

Bereikbaarheid

Er zijn beperkte parkeermogelijkheden en in de buurt geldt betalend parkeren. Kom best met het openbaar vervoer of per fiets. Met tram 2 of bus 22 is het stadion gemakkelijk te bereiken. Het dichtstbijzijnde fietsstation voor jouw velo (stadsfiets) is het Hof van Tichelen. Je ideale route vind je via de routeplanner van De Lijn.

De beschikbare studieplaatsen kunnen niet worden getoond door een technisch probleem.
Probeer de pagina te herladen.

De openingsuren kunnen niet worden getoond door een technisch probleem.
Probeer de pagina te herladen.