Skip to main content.

Aspen

Registreer
Start of main content.

Heb je tijdens de paasvakantie op de skilatten gestaan en mis je het al? Dan zal je heel excited zijn over deze STUDY360-locatie! Wij stellen je graag voor: indoor skipiste Aspen in Wilrijk! Buitencampus people (Groenenborger en Drie Eiken) listen up, STUDY360 laat je ook deze editie niet in de kou staan en vestigt zich met deze locatie alweer in jullie coté.

Aspen is het hele jaar door open voor skiërs en snowboarders en ze voorzien nu ook studieplekken om moeiteloos door de blok te slidenSki you later voor een studiesessie in Aspen?

 

 

 

Adres

Moerelei 123, 2610 Antwerpen

038289393

Google Maps

Openingsuren

mei: 11:00 tot 22:00
juni: 11:00 tot 18:00

Voeg toe aan jouw kalender

Let op: hiermee worden de huidige openingsuren gedownload. Check steeds de website voor mogelijke wijzingen.

Diensten

wifi - gratis water - lockers - ontspanningsruimte - kickertafel - Air hockey - Biljart - Sjotterkast - Indoor sneeuwsport

Spaar je brasserie-bonnen om een gratis sneeuwsportbeurt te bekomen!

Rolstoeltoegankelijkheid

Tijd voor een pauze

Is het tijd voor een lunchke? De cafetaria van Aspen zorgt voor betaalbare croques, soep of salades. Bovendien is er een spaarsysteem in hun brasserie. Spendeer je 20 euro? Dan krijg je 1 gratis skibeurt tijdens de zomermaanden! (Huur materiaal niet inbegrepen.)
Aspen is gelegen aan de A12, op wandelafstand van IKEA, Lunch Garden en Pizza Hut. Delicious!

Nu je hier toch bent, kan je er maar beter gebruik van maken. Kwestie van ook voldoende te bewegen tijdens de blok. Als je op voorhand een tijdslot boekt, kan je na het studeren gewoon je ski's aantrekken en de blokdag eindigen op de piste.

Meer into een rustige studiepauze? Je kan gratis binnenspringen in de kinderboerderij, die op 600 meter van Aspen ligt. Alpaca’s en geitjes aaien? Sign me up!

Bereikbaarheid

Vanaf de stadscampus geraak je het snelste in Aspen met bus 500, halte Wilrijk Moerelei. Die vertrekt aan halte Antwerpen Zuid: afhankelijk van waar je komt, geraak je daar bijvoorbeeld met tram 1, 4, of 10.

Kom je van campus Groenenborger? Dan brengt bus 21 je al dichtbij en moet je nog 15 minuten stappen.
Er zijn ook enkele Velo stations in de buurt, die liggen ook op een kwartier wandelen van de locatie.

De beschikbare studieplaatsen kunnen niet worden getoond door een technisch probleem.
Probeer de pagina te herladen.

De openingsuren kunnen niet worden getoond door een technisch probleem.
Probeer de pagina te herladen.